Välkommen!

Demokratisk Omställning är ett initiativ som startats av personer aktiva i flera olika sammanhang, t.ex. miljöorganisationer och lokala demokratiprojekt.

Vårt mål är att vara med och utveckla en ny politik för demokratisk omställning. För att göra vårt initiativ känt och för att göra det möjligt för fler att delta i initiativet jobbar vi med föredrag, workshops och kurser.

Bjud gärna in oss till din förening eller ett annat sammanhang där ni vill få del av perspektiv och exempel på hur det går att arbeta för en demokratisk omställning för att hantera miljökris, orättvisa, social exkludering och demokratikris.

Vill du bli aktiv i vårt nätverk? Vi välkomnar alla som delar vår övergripande samhällsanalys att komma med i vårt arbete. Ta kontakt om du är intresserad!

I ett internationellt sammanhang samverkar vi med New Compass, en engelskspråkig nättidning som diskuterar olika samhällsfrågor utifrån utgångspunkter som liknar våra. Vi arbetar även tillsammans med TRISE – Transnational Institute for Social Ecology, en internationell organisation för utbildning, kunskapsutveckling och utbyte mellan grupper med liknande förståelse av vårt tids problem och möjligheter.

Annonser

Gemensamt lärande för förändring

%d bloggare gillar detta: